• 0
Sign in to follow this  
mathis_kb135

Error with DB, stuck in the ground

Question

Hi, Im running an Exile 1.0.3 server on a dedicated server and have problems with my database.

When I want to connect to my server i get stuck in the ground.

I have turned strict sql mode off and have no other mods than Exile installed.

Here are  my log and .rpt files:

RPT

log

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 1
arma3server_x64.exe  -mod=@exile; -servermod=@exileserver;@extDB2;

 

You're running 64bit server on extdb2 = not working.

Edited by WURSTKETTE

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
19 minutes ago, WURSTKETTE said:

arma3server_x64.exe  -mod=@exile; -servermod=@exileserver;@extDB2;

 

You're running 64bit server on extdb2 = not working.

Okay, thx I will test it with 32-bit...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
13 hours ago, WURSTKETTE said:

arma3server_x64.exe  -mod=@exile; -servermod=@exileserver;@extDB2;

 

You're running 64bit server on extdb2 = not working.

I didnt manage to get the 32bit server working at all but I think the problem is that the Exile server for some reason cant connect to the MySQL server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.