• 1
Reynevan

Unable to build in territories after latest update

Question

After latest update players can't build in their own territories (even if the flag was bought and placed post-update, tested it). It just says "You're not in your own territory" even though I can move and remove objects that have already been placed before. Before the update everything was worked correctly, stuff broke after 1.0.4 came out. Any ideas how to fix it? I'm not using any building-related addons/mods except Extended Base Mod which, from what I understand, doesn't really affect the building system directly - just adds bunch of additional objects.

Edited by Reynevan

Share this post


Link to post
Share on other sites

35 answers to this question

  • 0
4 hours ago, GoblinMsk said:

Hey, guys

What about Q/E while building? Is it working fine for all and with no troubles? 

works all fine for us

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

I have merged the files that were mentioned and still cannot build. If i was to download the hotfix and replace the whole @exile_Server pbo would that work? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.