• 0
NFGCaboose-1

XM8 screen goes blank

Question

1.0.4  updated. After adding the xm8 Apps into the config and firing up my server some players xm8s will go blank after clicking on a app. Doesn't matter which one. the player then has to re log to fix the bug, respwaning in wont fix it.

RPT. is not throwing any errors

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 answers to this question

  • 0

That's just an if statement, it doesn't do anything unless game type is equal to Escape. Your file looks fine. You have this file in your mission.pbo and you have the overwrite in-place inside your config?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
4 hours ago, Beowulfv said:

That's just an if statement, it doesn't do anything unless game type is equal to Escape. Your file looks fine. You have this file in your mission.pbo and you have the overwrite in-place inside your config?

Correct. It is inside my Exile.Altis mission file and I added that line in the config. Just not sure what to do next.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@UserKevinFlynn did you by chance ever get this working?  I added the same script posted by Bouwulfv in the spot he mentioned but it doesn't appear to be working for me either.

Edited by Mananator

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.