Mad Dad Pat

Server macht keinen Restart mehr

10 posts in this topic

Hallo, ich habe unseren Server endlich mal auf 1.0.4 geuppdatet und seit dem funktioniert kein Resstart mehr obwohl ich genau die gleichen Einstellungen habe wie beim alten. Ich denke mal das ich irgendwas übersehen habe.

class infiSTAR_RESTART_SYSTEM {
    enableSystem = "true";

    /*
        Locks the server when it starts, adds an eventhandler that kciks all players "on join" until the mpmission is initiated.
        That was the server can start up more properly and "build" all bases before the first players get in..
    */
    LOCK_ON_RESTART = "true";

    /*
        I would recommend to use USE_RESTART_TIME_IN_M = "true"; instead of USE_RESTART_FIXED_TIME_ARRAY
    */
    USE_RESTART_TIME_IN_M = "true";

    /*
        Restart time in minutes (default: 180min == 3 hours)
    */
    RESTART_TIME_IN_M = 240;

    /*
        diag_tickTime (starts with arma3server.exe), time (starts with mpmission init)
    */
    TIME_FUNCTION_USED = "diag_tickTime";

    USE_RESTART_FIXED_TIME_ARRAY = "false";
    RESTART_TIMES[] = {    /* {hour,minute} .. put in the times when your server is supposed to restart (real time). */
        {00,00},
        {02,00},
        {04,00},
        {06,00},
        {08,00},
        {10,00},
        {12,00},
        {14,00},
        {16,00},
        {18,00},
        {20,00},
        {22,00}
    };

    USE_SHUTDOWN = "true";
    SERVER_END_FUNCTION = "#restartserver";    /* SERVER_END_FUNCTION -> #shutdown or #restartserver */
    RESTART_WARNING_SOUND = "air_raid";    /* for example: Alarm or air_raid */

    LOCK_MIN_BEFORE_SHUTDOWN = 5;                /* Locks the server x min before it gets shutdown */
    RESTART_IN_X_ARRAY[] = {15,10,5,4,3,2,1};    /* Announce the a restart x mins before it happens (x stands for each number) */
};

exile_server_config

class RCON
    {
        /*
            Note that for this to work you need to have serverCommandPassowrd defined in config.cfg and BE enabled
        */

        // This needs to match config.cfg serverCommandPassword
        serverPassword = "***";

        // Autolocks server until its ready to accept players
        useAutoLock = 0;

        // Server will autoLock at that time before restart (minutes)
        restartAutoLock = 5;

        /*
            Number of hours and minutes of your restart period.

            Examples:

            {4, 0} = Every 4 hours
            {1, 30} = Every one and a half hour (who the hell would do this?)
        */
        restartTimer[] = {4, 0};

        /*
            Kicks players before restart to prevent gear loss.
            We strongely recommend to use this!

            0 = off
            1 = on
        */
        useAutoKick = 0;

        /*
            Number of minutes before the server kicks players that did
            not disconnect before the restart. Should at least be two
            minutes!
        */
        kickTime = 2;

        /*
            Self-explanatory

            0 = off
            1 = on
        */
        useRestartMessages = 0;

        /*
            Number of minutes before the restart to inform your players.

            Only use full minutes here. Value like 5.5 have not been tested.
        */
        restartWarningTime[] = {15, 10, 5, 3}; 

        /* 
            If set to 1 server will execute '#shutdown',
            to try to shutdown the server. 
            If set to 0, it will execute '#restart'
        */

        useShutdown = 0;
    };
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Das war ja der Plan, ging vor dem 1.0.4 update ja auch reibungslos. Jetzt geht es halt nicht mehr richtig, der Server macht zwar irgendwann ein restart aber zu verschiedenen Zeiten und dann crasht er meistens. Gibt es in der neuen config.cpp noch irgendetwas neues das den restart beeinflusst ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bei wen hast du denn den Server gemietet ? Oder lass ihn doch mal über exileserverconfig neu starten. Da ist das doch auch drin. 

Edited by Dr_Ranzigesau

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5.5.2018 at 1:59 PM, Gotteshand said:

Hi

Wieso machste es nicht via BEC und Scheduler.xml

Ich muss sagen Bec klappt bei mir auch nicht ist ein tolles teil aber nach dem Update prüfen geht Bec wieder aus ohne jeglichen grund keine errors oder so gefunden. hättest du ein Typ Gotteshand ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.