• 1
Lil14

You were kicked off the game issue

Question

Exile used to work well a while back after I started playing again in a while, I get the same error constantly. I have searched everywhere, I found nothing useful. And yes I have seen all the posts about this issue but none of the ''solutions'' work. No, I'm not infistar banned and I use a3launcher so I know that all the mods I need are loaded. This doesn't happen if I join an epoch server etc. I did a fresh reinstall of the game, no results.

My friends joined the server I tried to join to check if it lists what the issue is in the chat when I join, it says the same, just ''(player name) got kicked off the game'' or something. Nothing that could help me find the error.

I turned off firewall, antivirus, and background apps. Still no luck :(

Would have been great if someone could help me

 

RPT file: https://pastebin.com/MVXfG4nQ

Edited by Lil14

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Same problem,  some servers give me ''you were kicked from the game'' and some give me ''session lost''

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Found the resolve, atleast for me

try this:

turn off anti virus, exit a3laucher. verify integrity of arma 3 and once that's done turn your anti-virus back on of course, and try to load up a server.

I also made a new arma profile prior to doing all this. I don't know if that did anything though. best of luck dude. its a pain in the ass.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
26 minutes ago, carn said:

Found the resolve, atleast for me

try this:

turn off anti virus, exit a3laucher. verify integrity of arma 3 and once that's done turn your anti-virus back on of course, and try to load up a server.

I also made a new arma profile prior to doing all this. I don't know if that did anything though. best of luck dude. its a pain in the ass.

5
 

I doesnt work my dude, sadly.

Thanks for trying to help me atleast

Edited by Lil14

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello Lil14,

While it is not the exact same error, it still might work.  And even if it did not, it will allow ARMA to play it's best:

See:

:)

Edited by Z80CPU

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I was getting the same thing, found out an update to the CBA mod was causing a bunch of internal issues, idk if this will help you but what i had to do was uninstall AND UNSUBSCRIBE!!!! (in steam workshop) from the CBA mod and download a previous version (the one i downloaded was the last known working for me v.3.6.1)  : https://github.com/CBATeam/CBA_A3/releases/tag/v3.6.1.180131 <---------- Thats the one I used. 

Afterward download, extract the files to wherever you have all of your arma3 mods saved ( OS (C:) > Program files (x86) > Steam > Steamapps > workshop content > 107410 for me).

Then finally launch your arma 3 WITHOUT A3 LAUNCHER in steam, go to mods, add local modd, choose the file you manually added to wherever you keep your arma 3 mods, and make sure you check mark every mod you need for the server you are trying to join (you only have to do it once unless you want to play on a server with different mods) and presto!. Now this was situational and might not fix your problem but after 2 days of struggling I found this to be the only thing that fixed my game. However tedious manually checking and unchecking mods from the launcher list is, at least you will be able to play if this works.

(MAKE SURE TO UNSUBSCRIBE IN YOUR WORKSHOP FROM CBA_A3 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=450814997 OTHERWISE STEAM WILL AUTO REINSTALL IT AND YOU WILL HIT THE SAME ISSUE)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.