• 0
Hero's Shade

Players not being able to join the server

Question

5 answers to this question

  • 0

I fixed it, all i did was remove all infistar related files from the mission folder, start the server without them once then put them back in, idk why that worked but it did.

Edited by Hero's Shade

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Hero's Shade

Error in your RPT

6:34:51 "<infiSTAR.de> 0 - infiSTAR_defines.hpp is not in your MPMission or you forgot to #include it within your description.ext

 

Edited by NoFocksGiven
formatting

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
1 hour ago, Hero's Shade said:

Yea i fixed this part, found out there was something wrong with my remotexec file and now im back here again with the same error, but this time i actually have the defines in my description.ext and my mission folder

description: https://pastebin.com/HaykGZW8

rpt: https://pastebin.com/v9T5rCeQ

 

 

Try replacing your description.ext with this
https://pastebin.com/UREyxhxS

Also send your extDB log.

Edited by NoFocksGiven

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.