• 0
UndyingThrone

InfiStar F1 admin menu not opening

Question

So I am stumped, i have recently installed infiSTAR onto my server but when i run the server I am not able to open the admin menu. I am able to open the key bind menu for infiSTAR. I have read my rpt files and when i had infiSTAR in the @ExileServer it was missing the dlls. But when I ran infiSTAR as a server add-on I did not even have the key bind menu. I have the dlls in the @infiSTAR_Exile folder but due to my server host being how they are I can not move or upload the dlls to the main directory. Also if you guys see any other issues in my rpt Please Let me know. Thanks!

RPT: https://pastebin.com/NpSm7uwn

sorry that the rpt is in a paste bin, the forums was saying some error about wrong value for Emojis

Edited by UndyingThrone

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

@UndyingThrone

 6:44:02 CallExtension 'updatearmalog' could not be found
 6:44:02 "<infiSTAR.de> updatearmalog callExtension: "
 6:44:02 CallExtension 'armalog' could not be found
 6:44:02 "<infiSTAR.de> Can not load infiSTAR"
 6:44:02 "<infiSTAR.de> DLLs not found!"

did you put the dlls inside @infiSTAR_Exile?

 

EDIT: Also keep posting them on pastebin rather than as a code or spoiler. Way to go!

Edited by NoFocksGiven

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
1 hour ago, UndyingThrone said:

Please read full post before responding

Okay, HAVE THEM placed in your root folder. Better?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
15 hours ago, Beowulfv said:

Okay, HAVE THEM placed in your root folder. Better?

Once again in the post it says I can not due to my server host not allowing dlls to be moved or uploaded

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you with GTX? If so then they block moving DLLs about but you can just open a ticket and tell them your trying to install infistar but youe unable to upload DLLs and they will unblock it for you =]

 

If its not GTX then id imagine its the same sort of deal =] Make sure you don't forget to whitelist your server IP on the infiStar website also.

 

These should solve those issue for you =] @UndyingThrone

Edited by Kappa Slappa

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, Kappa Slappa said:

Are you with GTX? If so then they block moving DLLs about but you can just open a ticket and tell them your trying to install infistar but youe unable to upload DLLs and they will unblock it for you =]

 

If its not GTX then id imagine its the same sort of deal =] Make sure you don't forget to whitelist your server IP on the infiStar website also.

 

These should solve those issue for you =] @UndyingThrone

Thanks I will try that

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.