• 0
bearbear1aps

Stuck on connecting

Question

8 answers to this question

Advertisement
  • 0

My own remotely dedicated server, during its creation I had a database error where we spawned in the ground we I know we are able to connect, I just gotta find what's stopping us now.

Edit: To clarify I fixed the database error and I pointed it out so you knew I had set ports and firewall correctly.

Edited by bearbear1aps

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

"

  1.  0:38:58 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
  2. a3_characters_f

"

thats where i would start, Add that to you addons, if you dont know how goto  MPmissions/Exile.altis/Mission.Sqm

once there fine the area find this around  line 4

    addOns[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_map_altis"
    };
    addOnsAuto[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_map_altis"
    };

Add

"A3_characeters_f",

Above "a3_map_altis" in both sections

Like this

    addOns[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_characeters_f",
        "a3_map_altis"
    };
    addOnsAuto[]=
    {
        "exile_client",
        "a3_characeters_f",
        "a3_map_altis"
    };

Then Repack PBO, Upload, Test and report back

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That has nothing to do it doesnt prevent server from loading.

You can get rid of it Just to get rid of it.

My bet is exile.ini typo somewhere or mysql database is empty or mysql is set to strict mode

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

also ending blocks twice in .hpp files causes unlogged issues, such as this one, check all your trader cfg's

2 hours ago, Brunk said:

That has nothing to do it doesnt prevent server from loading.

It's an error, your only error might i add, as i said it's where i would start, although it's up to you if you're willing to change a few lines, pack and upload 1 extra time, i think it's worth a shot  just to clean the RPT and you never know it might improve the situation, arma does some pretty unusual stuff these days

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 29. 06. 2018. at 8:32 AM, hectorPlusPlus said:

"a3_characeters_f",

somehow I bet he would get the same error if he c/p what you wrote.. xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.