• 0
Sign in to follow this  
cryopanic

[SOLVED] New hosted server and unable to connect

Question

Good morning.
I am having issue getting a new hosted server and running. I can bring the server up and all seems to be fine watching the logs. When I attempt to connect, I see BEServer registering new player but that is the last thing that I see about myself connecting. Watching the Arma screen, I see connecting, the chat channels load and then it just stays put. I would think after a while it would disconnect from the server but it does not. 

 

Here is a pastebin of the RPT file:
https://pastebin.com/Qf6Mt9uE

Edited by cryopanic

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0
6 hours ago, cryopanic said:

Good morning.
I am having issue getting a new hosted server and running. I can bring the server up and all seems to be fine watching the logs. When I attempt to connect, I see BEServer registering new player but that is the last thing that I see about myself connecting. Watching the Arma screen, I see connecting, the chat channels load and then it just stays put. I would think after a while it would disconnect from the server but it does not. 

 

Here is a pastebin of the RPT file:
https://pastebin.com/Qf6Mt9uE

  1.  4:59:44 Warning Message: File mpmissions\__cur_mp.Malden\TRADERS\RHSW\TraderCategoriesRHSW.hpp, line 965: /CfgExileArsenal/CfgTraderCategories.RHSStaticMG: Member already defined.
  2.  4:59:44 Warning Message: File mpmissions\__cur_mp.Malden\description.ext, line 115: /CfgExileArsenal/: Missing '}'

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.