• 0
Jacobob

Server is stuck in a loop

Question

Hello,

 

For some reason, my server is stuck in a loop and I can't find the error. Today I changed the mission file and the Exile_server_Config I changed stuff in both and added it to my changelog. I uploaded the server files again turned on the server and then the loop began. I downloaded a fresh copy of the Exile_server_config from the website and put that it refreshed the server and still have the same problem. Thinking this is the mission file problem now I used a backup mission file i had which was 3 days old put that in and still the same problem server is looping I have not added/removed mods and the server was working earlier. Does anyone have any fixes for this error? Anything will be great thank you here is a pastebin of the loop.

https://pastebin.com/AARMgped

Thank you

 

Jacobob

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Warning Message: File mpmissions\__cur_mp.Malden\TRADERS\RHSW\TraderCategoriesRHSW.hpp, line 965: /CfgTraderCategories.RHSStaticMG: Member already defined.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 12/08/2018 at 10:36 PM, Beowulfv said:

Warning Message: File mpmissions\__cur_mp.Malden\TRADERS\RHSW\TraderCategoriesRHSW.hpp, line 965: /CfgTraderCategories.RHSStaticMG: Member already defined.

fixed that still had the same problem, Wasn't my mission file or anything like that turns out it was a infistar server addon which I had removed some of the code in there and missed a comma. Replaced the comma and is now working. Thank you @Beowulfv

Edited by Jacobob

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.