BlueFlayvorz

infistar not initiating

3 posts in this topic

I am installing infistar on fresh server, no mods. I am receiving the error.

infiSTAR_defines.hpp is not in your MPMission or you forgot to #include it within your description.ext   [37308x2 - 11-09-2018 21-36-20 - v93 - exilemod.com (1.0.4|1.80) TEST - [""Arma 3"",""Arma3"",184,144924,""Stable"",true,""Linux"",""x86""]]"

I am unsure of the cause, all the files are in mission folder and I have added correct lines to description.ext. both are listed below. Any help or insight into what I am doing wrong is greatly appreciated. 

#define true 1
#define false 0
// Required for the XM8, do not remove!
#include "RscDefines.hpp"

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Server Settings - Modify at will
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
author = "Exile Mod Team";
onLoadName = "Exile Mod";
onLoadMission= "www.exilemod.com";
loadScreen = "exile_assets\texture\mod\logo.paa";
disableChannels[] = {0, 2};
OnLoadIntro = "";
OnLoadIntroTime = false;
OnLoadMissionTime = false;

class Header
{
    gameType = Survive; // Do NOT change this
    minPlayers = 1;
    maxPlayers = 100;
};

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Exile Settings - Do not change these!
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
forceRotorLibSimulation = 2;
skipLobby = 1;
joinUnassigned = 1;
respawn = "BASE";
respawnDelay = 120;
respawnDialog = 0;
respawnOnStart = 0;
respawnButton = 1;
respawnTemplates[] = {"Exile"};
corpseManagerMode = 0;
corpseLimit = 20;
corpseRemovalMinTime = 1800;
corpseRemovalMaxTime = 3600;
wreckManagerMode = 0;
wreckLimit = 2;
wreckRemovalMinTime = 60;
wreckRemovalMaxTime = 360;
scriptedPlayer = 1;
disabledAI = 1;
enableItemsDropping = 0;
briefing = 0;
debriefing = 0;
allowFunctionsLog = 1;
enableDebugConsole = 0;
allowFunctionsRecompile = 0;
showSquadRadar = 0;
showUAVFeed = 0;
reviveDelay = 6;
reviveForceRespawnDelay = 3;
reviveBleedOutDelay = 120;

showHUD[] =
{
    true,   // Scripted HUD (same as showHUD command)
    true,   // Vehicle + soldier info
    true,   // Vehicle radar
    true,   // Vehicle compass
    true,   // Tank direction indicator
    false,  // Commanding menu
    false,  // Group Bar
    true,   // HUD Weapon Cursors
    true   // Vehicle Panel (Required for GPS)
};

#include "config.cpp"

class CfgRemoteExec
{
    #include "CfgRemoteExec.hpp"
	#include "infiSTAR_defines.hpp"
	#include "infiSTAR_AdminMenu.hpp"
	#include "infiSTAR_chat.hpp"
	#include "infiSTAR_KeyBinds.hpp"
};

 

cc451250f294d6dd1ff3c7157d8186fb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Beowulfv said:

You have a CfgRemoteExec class in your description and then a CfgRemoteExec.hpp in that class? I see a problem.

Yeah... not my best moment I realized that as soon as I posted this lol, thank you for the quick response though

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.