• 0
Seal

Cup addons break my server?

Question

This is my current *Command Line*

-ip=144.48.104.99 -port=2302 -noPause -noSound -exThreads=7 "-cfg=A3DS\basic.cfg" -ranking="" -par="" "-config=A3DS\server.cfg" "-profiles=A3DS" "-servermod=@ExileServer;" "-mod=@Exile;@CBA_A3;@CUP_Units" -malloc=system -enableHT -world=empty -autoinit -maxMem=6144

Here is my most recent *RPT* I've noticed that the steam API initialization  19:00:18 SteamAPI initialization failed. Steam features won't be accessible!

https://pastebin.com/UrksBBJ8

Yes the server runs -servermod=@ExileServer and -mod=@Exile perfectly fine. the minute i add anything CUP it doesn't want to work at all.

Thanks in advance to anyone trying to help

-Seal

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 1

@Seal - ONCE AGAIN, your troubles come from NOT READING/FOLLOWING INSTRUCTIONS!

What does this pic state in relations to CUP Units?  You know, where it says REQUIRED?

1.JPG.983593cb17f4493bd23f4f03039d2401.JPG

See:  https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=497661914&searchtext=cup+units

 

You REALLY NEED TO FOLLOW DIRECTIONS!

 

Edited by Z80CPU

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.