• 0
YETEH

Loot Issues

Question

I seem to be having some loot issues. The positions are fine in the exile_server_config.pbo file. But no loot spawns in certain buildings. For example "Land_Hangar_F" There is no loot at all. I have even made new positions. Still no loot. I have tried downloading a fresh server. and using the exile_server_config.pbo from that. Still no loot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Are you using two different formats with your positions?

I know that these work:
 

class Land_Hangar_F : Military {
 positions[] = {
		{-10.5459, -17.082, -5.38272}, 
		{-10.4688, -6.49512, -5.38272}, 
		{-10.4419, 9.31738, -5.38272}, 
		{-3.00244, 18.6035, -5.38272}, 
		{6.32471, 18.5898, -5.38272}, 
		{11.9683, 6.32031, -5.38272}, 
		{10.6196, -7.4248, -5.38272}, 
		{11.2734, -17.6055, -5.38272}
	};
};

 

Edited by Beowulfv

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
16 minutes ago, YETEH said:

Nope! I can post mine here. https://pastebin.com/tNTJ3Y93

Ok then try:

class Land_Hangar_F
    {
        table = "Military";
        positions[] = {{-10.5459, -17.082, -5.38272}, 
		{-10.4688, -6.49512, -5.38272}, 
		{-10.4419, 9.31738, -5.38272}, 
		{-3.00244, 18.6035, -5.38272}, 
		{6.32471, 18.5898, -5.38272}, 
		{11.9683, 6.32031, -5.38272}, 
		{10.6196, -7.4248, -5.38272}, 
		{11.2734, -17.6055, -5.38272}
	};
    };

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.