SubSonicGamer

Just my character stuck on death screen no entry in sql

2 posts in this topic

Hi all
Your help is much appreciated <3
TADST - Dedi server running from my own pc


Runs perfectly for other players but when i join; i don't get a spawn option, i start halfway in the ground (can't move) respawned and the count down timer just stops and no respawn.
Checked SQL (using HeidiSQL) Other players are registered and i can modify (works perfectly) but for me, it only creates an account entry and nothing else.

 

Error:
"ExileServer - Player SubSonic Gamer (UID 76561198063077705) connected!"
"ExileServer - Database Error: Error Unknown Protocol"
Error in expression <se_handleBig;
};
};
((_result select 1) select 0) select 0>
  Error position: <select 0) select 0>
  Error Generic error in expression
File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_selectSingleField.sqf, line 27
Error in expression <se_handleBig;
};
};
((_result select 1) select 0) select 0>
  Error position: <select 0) select 0>
  Error Generic error in expression
File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_selectSingleField.sqf, line 27
"default/BIS_fnc_log: HandleDisconnect : 7e48c080# 1523326: invisibleman.p3d"
Warning: Cleanup player - person 2:1816 not found
EPE manager release (48|201|0)
Number of actors in scene after release: 48
EPE manager release (0|48|0)
Unsupported language English in stringtable
Unsupported language English in stringtable
NetServer: cannot find channel #679382988, users.card=0
Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 679382988 (SubSonic Gamer)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @SubSonicGamer,

I can tell you did very little research on this before posting.  For if you had, you would have seen this link on Google's return page, actually 255 of them:

 

Google Searched:  "exile_server\code\ExileServer_system_database_query_selectSingleField.sqf"

 

The link I refer to is:

https://www.exilemod.com/topic/8394-help-please/?do=findComment&comment=45547

 

 

ALWAYS use Google FIRST by putting in the error(s). 

You might be surprised at what you find!

 

:)

 

Edited by Z80CPU

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.