xtr3m3

Statusbar Script?

411 posts in this topic

8 minutes ago, NummyVenom said:

That is what I did first^^ doesn't work.

Files what i share are tested and working good, you just do something wrong.

Edited by SadBoy1981

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
7 minutes ago, SadBoy1981 said:

Files what i share are tested and working good, you just do something wrong.

I don't say, that you're shared file is the problem^^ This is why I am asking if there is any setting else in config etc, that could cause that the statusbar isn't showing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, NummyVenom said:

I don't say, that you're shared file is the problem^^ This is why I am asking if there is any setting else in config etc, that could cause that the statusbar isn't showing.

Try to add in file statusBar.sqf in first line this:

diag_log format['---------------------StatusBar script start'];

and in last line this:

diag_log format['---------------------StatusBar script End'];

then run server and check RPT file, search for text above, then you will know, script run or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 26.8.2016 at 1:26 PM, SadBoy1981 said:

Try to add in file statusBar.sqf in first line this:


diag_log format['---------------------StatusBar script start'];

and in last line this:


diag_log format['---------------------StatusBar script End'];

then run server and check RPT file, search for text above, then you will know, script run or not.

Well, don't know what was the error.

But now it works, haven't done anything else like the times before, when it told 'statusbar not found'

just deleted and tried again a week later,

but now it works, it's confusing^^

 

Thy for the nice statusbar at all:)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 20.08.2016 at 8:10 PM, SadBoy1981 said:

You need to add filter to your battleye.

file scripts.txt   line 42

add this


!" [] execVM "addons\statusBar\statusBar.sqf";""

after


 7 exec

 

I dont have any files at Folder BattleEye and battleeye and i had this #40 battleye okay #40 fixed but now it's #32

trying fix at  !="{if(isNil _x)then{call compile (_x+'= compileFinal '''';');};} forEach _white;_white append"  from other tittle but still the same logs say this 

11.09.2016 08:44:27: Zbigniew (Dont wanna show ip) Dont wanna show uid- #32 "='%10'/> %22</t>",                
"%",                       
count playableUnits,       
_damage,                  
_wallet,              "

Edited by Arooo

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Arooo said:

I dont have any files at Folder BattleEye and battleeye and i had this #40 battleye okay #40 fixed but now it's #32

trying fix at  !="{if(isNil _x)then{call compile (_x+'= compileFinal '''';');};} forEach _white;_white append"  from other tittle but still the same logs say this 

11.09.2016 08:44:27: Zbigniew (Dont wanna show ip) Dont wanna show uid- #32 "='%10'/> %22</t>",                
"%",                       
count playableUnits,       
_damage,                  
_wallet,              "

in scripts.txt from your battleEye line 33 where start with 7 allPlayers add !"count playableUnits,"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.