Defent

DMS - Defent's Mission System

3337 posts in this topic

Whenever I add NiArms weapons to the AI gear in the Config.Sqf, the script ceases to start. Any particular reason why? Quadruple checked my syntax.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎10‎/‎20‎/‎2018 at 4:16 PM, dekela said:

add the crates classname to your IgiLoad.sqf under IL_Supported_Box_H1 or similar array

here is a list of crates I have in my waste dump script - think it covers pretty much all crates:

		"ASC_B_box",
		"B_CargoNET_01_F",
		"B_CargoNet_01_ammo_F",
		"B_supplyCrate_F", 
		"Box_East_AmmoOrd_F", 
		"Box_East_AmmoVeh_F", 
		"Box_East_Ammo_F", 
		"Box_East_Grenades_F", 
		"Box_East_Support_F", 
		"Box_East_WpsLaunch_F", 
		"Box_East_WpsSpecial_F", 
		"Box_East_Wps_F", 
		"Box_IND_AmmoOrd_F", 
		"Box_IND_AmmoVeh_F", 
		"Box_IND_Ammo_F", 
		"Box_IND_Grenades_F", 
		"Box_IND_Support_F", 
		"Box_IND_WpsLaunch_F", 
		"Box_IND_WpsSpecial_F", 
		"Box_IND_Wps_F", 
		"Box_NATO_AmmoOrd_F", 
		"Box_NATO_AmmoVeh_F", 
		"Box_NATO_Ammo_F", 
		"Box_NATO_Grenades_F", 
		"Box_NATO_Support_F",
		"Box_NATO_WpsLaunch_F", 
		"Box_NATO_WpsSpecial_F",
		"Box_NATO_Wps_F", 
		"C_supplyCrate_F",
		"CargoNet_01_box_F",
		"Exile_Container_SupplyBox",
		"IG_supplyCrate_F", 
		"I_CargoNET_01_F",
		"I_CargoNet_01_ammo_F",
		"I_supplyCrate_F", 
		"Land_CargoBox_V1_F", 
		"O_CargoNET_01_F",
		"O_CargoNet_01_ammo_F",
		"O_supplyCrate_F"

hope it helps @Atreides52 @BigDaddy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hello, I have installed fresh, unchanged copy of dms on my server under @exile_server etc. Now when I try to spawn crate or vehicle getting kicked out. I have latest infistar, mission system are running, battleye scripts are in but instead of 7's I have all 5's in battleye also didnt have lines exec and vehicleCreate. In infistar vehicles are not whitelisted. Without extra lines in script.txt same problem

Screenshot_88.jpg

Screenshot_1.jpg

Edited by AlexKC

Share this post


Link to post
Share on other sites

How can I change the color of the mapmarkers? since Im using a wintermap and the missionmarkers are in white so it's impossible to see what mission it is except from the difficaulty.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Mr.Bagge said:

How can I change the color of the mapmarkers? since Im using a wintermap and the missionmarkers are in white so it's impossible to see what mission it is except from the difficaulty.

\scripts\fn_CreateMarker.sqf, underneath

_dot setMarkerType _markerType;

Add

_dot setMarkerColor "ColorPink";//or any color from https://community.bistudio.com/wiki/CfgMarkerColors_Arma_3

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it in the realm of possibility that the time out function does not work if you have accelerated time on the server?

Has anyone experiences?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Anhor and @ausHaus yes you are correct there is a general fault on static mission timeout, I did see there was a fix for it somewhere around but I haven't got round to trying it out yet (although pushed onto one of my servers for testing), I have files but cant remember who or where it was posted

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.