ole

AdminToolkit for Arma 3 v2.2.2 - Exile Edition

770 posts in this topic

" admintoolkit_network_receivere " is most often the case when the mission file has not customized the way it should.

Most important line is in the description.ext:

class AdminToolkit_network_receiveRequest { allowedTargets=2; }

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, ole said:

" admintoolkit_network_receivere " is most often the case when the mission file has not customized the way it should.

Most important line is in the description.ext:

class AdminToolkit_network_receiveRequest { allowedTargets=2; }

Hm i think that's unlikely, I have that line pasted in + i tried to copy the missionfile from the github page, Exile.Tanoa.pbo, and i still got the same issue :(

Could you tell me which files you need? Do you only need the server rpt?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

it looks good, just send me the server and client rpt through pm and I will have a closer look

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ole said:

it looks good, just send me the server and client rpt through pm and I will have a closer look

Sending it now :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally solved thanks to @ole who looked through my logs. The solution was very simple. Just remove the Admintoolkit CLIENT from the server. This is what mine looks like:

 

cc87048a75fd8340025d5dda5faa84e9.png

 

Only the AdminToolkitServer. Now functions executes! Thanks again :D

Edited by XaneXXXX

Share this post


Link to post
Share on other sites

@V3RTIGO I am having the same issues as you with the signature file mismatch. Is it possible for you to give me more details on how you re-signed the keys, and the other steps you took to get it working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Restiphani usually you only need to copy the   .bikey file into servers keys directory 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried just moving the key over already that didn't work. Any other ideas? I followed the instructions on GitHub for exile 2.2 admintoolkit using vscode and powershell. I feel fairly certain I didn't miss anything. Before then I followed the instructions here http://desolationredux.com/forums/threads/admintoolkit-admin-menu-installation-guide.410/ the mod partially worked, I was able to teleport myself only and only some commands worked but I didn't get a signature mismatch when I went into the game. Let me know if I can provide any further information. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

which version you are trying. 

also try a lower version to make sure the sign key is not broken. 

but actually it is not

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.