• 0
Sign in to follow this  
[FoD]neocrypto

A3 Launcher problem

Question

Hi, i tried  to check Server status on A3Launcher (@ http://data.a3launcher.com/ )so i get listed.

But i allways get the following message:

 Oh snap! Found unknown mod: Australia V4.04 

Keys are in correct folder in root directory.

Start command (Linux):

./arma3server -config=server.cfg -port=2302 -mod=@exile\;@allinarmaterrainpack\;@australia\; -servermod=@exileserver\;@infiSTAR_Exile\; -autoinit > stdout.log 2> stderr.log &

 

Server is running fine, no problem etc. Only Error just the listing problem with A3Launcher. Someone knows what i have to change?

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Advertisement
  • 0

-mod=@Exile;@mas;@masvehicles;@Ryanzombies; -servermod=@ExileServer;@infiSTAR_Exile

 

I don't know why it doesnt show on A3Launcher and yes everything is updated.

I looked on google in this forum can't find a sollution.

 

Oh snap! It looks like the server is offline.
 
And the server works fine @maca134
Edited by KampExile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.