Jamie

Battleye Filter Tool

51 posts in this topic

Jamie, just so you know, this doesn't work for filters containing a \n as part of a file path. 

"ilepath = {"path\on\network.sqf"}" for example, it will leave \n as it is, mistaking it for a new line when it shouldn't be. I'm not sure what the work around is yet, but I have posted a thread querying it. I don't know if the \n would need to be \\n (to escape the backslash), or whether the whole thing needs surrounding in double quotes?

Edited by TheMeq

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Nice work!

Maybe you have time to enhance the tool that lines with html code is correctly processed as well. Try this

"supported = true;
[_obj_main] call IL_Init_Veh;

_obj_main addAction [
"<img image='IgiLoad\images\load.paa' /><t color=""#007f0"

and you will see that the result (and your layout) is broken then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Njord said:

Nice work! But offline?

Thankyou, 

Apologies, was messing with some firewall settings on the server computer and Accidentally blocked the web server, it should be up and running now!

Edited by Jamie
Cant spell for my life :)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ixecube said:

I've already used the tool multiple times, it is so much easier now. Thanks for sharing this with us <3

No Problem, Glad it could help, Why not have a look at: 

and see if its any good to you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.